Nieuwe kleding voor Lunar New Year

2020-1-9: Op 25 januari is het in Vietnam Lunar New Year ofwel TET. TET valt op de eerste avond van de nieuwe maan in de eerste maand van de maankalender. Het wordt gevierd met een nationale vakantieperiode van 5 dagen. Iedereen is vrij van werk en school. Er worden familiebezoeken gebracht en samen uitstapjes gedaan. Het huis is schoon in men draagt nieuwe kleding. Om “onze” leerlingen aan dit grote feest mee te kunnen laten doen zonder onderscheid, krijgen ze van ons fonds wat extra geld (200.000VND/ 8 euro)  om nieuwe kleding te kopen. Ze zijn hier erg blij mee; zie maar op de foto. 2020-1-6 TQK (2)

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *