Nieuwsbrief 22 sluit het jaar goed af

My Hanh in market2019-12-17: De vrienden en sponsors van Looking-Forward hebben Nieuwsbrief nr. 22 ontvangen. In deze brief staat  informatie over onze acties en bestedingen in 2019. Het was een goed jaar. Natuurlijk waren er minpunten (voortijdige schoolverlaters), maar vooral  pluspunten, zoals de uiterst prettige en constructieve samenwerking met onze nieuwe plaatselijke manager mrs. Thanh, de stijging van het aantal leerlingen-in-nood die we konden ondersteunen en de steeds stabieler wordende donaties aan ons project.

Nieuwsbrief 22 wordt over een paar dagen op deze website geplaatst (ook in het Engels).

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *