Onze koffers zijn maximaal geladen

2019-8-27: Vrijdagmorgen begint onze reis naar Nha Trang. Onze koffers zijn afgeladen vol. We hebben weer veel mee te nemen. Een deel van de persoonlijke supporters heeft weer een kl2019-8-27 (k)ein cadeautje en/of een mooie kaart voor hun leerling(e) afgegeven.

Wij gaan minder vliegen en meer treinen. We reizen met de trein naar Frankfurt en vermijden zo onze eerste korte vlucht vanaf Schiphol. Dan vliegen we in een lange nachtvlucht naar Ho Chi Minh city (Saigon) en vandaar naar Nha Trang. We komen hier zondagmorgen aan als alles goed verloopt. Zondagavond hebben we al onze eerste ontmoeting met de L-F-managers Thanh en Thuy en met nog veel meer vrienden in Vietnam. Vanaf die dag zal er dagelijks een reisverslag op deze site geplaatst worden.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *