Jaarrekening 2018 gepubliceerd

2019-03-13 (2)Maart 2019: De jaarrekening over het jaar 2018 is op deze website gepubliceerd. Onder het tabblad “Stichting” vind U dit financieel verslag. De inkomsten (donaties) zijn gestegen en de daar bijbehorende onkosten zijn licht gestegen. Het lijkt of de onkosten 8,1% zijn, maar in werkelijkheid is dit zo’n 4%. Dit komt omdat één vliegreis naar Vietnam door de Stichting wordt betaald, maar wij storten deze vliegkosten privé weer terug in de kas als een donatie. Op deze manier hebben wij een belastingvoordeel wat we ten goede aan Looking-Forward laten komen. De vooruitzichten voor 2019 zijn goed.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *